Tulevaisuus on jo täällä – EVO2 by Bio Sculpture

Bio Sculpture on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt kattavaa kehitystyötä ja luonut kauniin, kestävän sekä terveellisen geelisarjan. Pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tuloksena Bio Sculpture on nyt lanseerannut markkinoille uutuuden, kynsimarkkinat mullistavan, Evo Oxygenating Gel -tuotesarjan.

Nopea ja terveellisempi, lakkapullo & sivellin -systeemi on tarkoitettu salonkikäyttöön ja tuotteet ovat myynnissä kynsi- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Tuotesarja tarjoaa helposti ja nopeasti tehtävän vahvistuksen kaikille, jotka haluavat huolitellut ja kauniit kynnet. Kynnet kestävät kiiltävänä ja kauniina jopa 4-6 viikkoa.

Evo sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena.

Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Tuote on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa.
Tarjoamme erilaisia koulutuksia, myös omien toiveidesi mukaan.

Voit myös kutsua kouluttajamme omaan salonkiisi tai hoitolaasi. Kysy lisää numerosta 0400-218 029.