Anti-Fungal Pre-Treatment 100ml/300ml

Käytetään estämään epäpuhtauksien muodostumista ennen geelivahvistusta. Suihkutetaan kynnelle ja kynnen alle.

Nail Cleanser 100ml/300ml/1ltr
Vaaleanvihreä neste, jota käytetään kynnen sterilointiin ennen geelivahvistusta. Kovetettu geelikynsi on tahmea ja se täytyy puhdistaa Sanitizerilla. Käytetään myös työkalujen ja viilojen desinfiointiin.

Polish Remover 50ml/100ml/300ml

Hennon vaaleanpunainen liuos, jota käytetään kynsilakan sekä alus- että päällyslakan poistamiseen. Se on kehitetty erityisesti Bio Sculpture geeliä varten eikä se sisällä asetonia, jonka vuoksi se on paras mahdollinen vaihtoehto myös luonnollisille kynsille.

Gel Remover 100ml/300ml/1ltr

Kirkas liuos, sisältää kamomillaöljyä. Gel Remover pehmittää ja rikkoo sidoksen geelin ja kynnen välillä. Irrottaminen kestää n. 15 minuuttia, jokaista ylimääräistä kerrosta kohti täytyy laskea 5 minuuttia lisää. Gel Remover irrottaa geelikynnet turvallisesti vahingoittamatta luonnollista kynttä.

Quick Dry 100ml

Öljyinen, kirkas neste suihkepullossa. Käytetään lakan päällä, jotta lakka kuivuisi nopeammin. Odota minuutti ennen kuin suihkutat Quick Dryta lakan päälle. Pidä pullo n. 10 cm päässä kynnestä ja suihkuta. Lakka kuivuu kahdessa minuutissa.

Hand Wash 100ml/500ml/1ltr

Nestemäinen saippua jolla antiseptinen ja antibakteerinen koostumus. Jättää kädet bakteerittomiksi ja pehmeiksi. Asiakkaiden ja teknikon tulee käyttää saippuaa aina ennen geelikäsittelyä.