Koulutus 2017-10-12T16:43:57+00:00

KYNSITEKNIKON PERUSKOULUTUS

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaiden geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön.

Peruskoulutuksemme kynsimuotoilijaksi on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen.

Aloittelijat 5 päivää
Kauneudenhoitoalalla työskentelevät 4 päivää
(kosmetologit ja parturi-kampaajat)
Kynsimuotoilijat ja – teknikot 3 päivää
(todistus esitettävä)

Koulutus järjestetään kahdessa osassa, aloittelijoille 3+2 päivää, kauneudenhoitoalalla työskenteleville 2+2 päivää ja kynsimuotoilijoille 2+1 päivää. Koulutuksen lopuksi suoritetaan kynsiteknikon näyttö ja sen hyväksytysti suorittaneet saavat kynsiteknikon diplomin.

OMAN KYNNEN GEELIVAHVISTUS 1 PÄIVÄ (kauneudenhoitoalan ammattilaiset)

Koulutuspäivien aikana käymme Bio Sculpture -tuotesarjan tuotetietoutta, oman kynnen ranskalaisen ja yksivärisen geelivahvistuksen, poistot, korjaukset sekä huollot. Koulutuksen jälkeen pystyt tekemään kauniita ja kestäviä oman kynnen geelivahvistuksia. Koulutus voidaan järjestää toivomanasi päivänä joko omassa salongissasi tai kouluttajasi luona.

Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen, mutta ei kynsiteknikon pätevyyttä.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista osallistua erillisiin pidennys- ja koristelukoulutuksiin. Pidennyskoulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa kynsiteknikon näyttötyö.

Järjestämme koulutuksia myös sopimuksesta ja toiveiden mukaan eri paikkakunnilla. Mikäli koulutukseen sopiva tila on käytettävissä ja osallistujia on vähintään 4 kpl, voit ottaa yhteyttä suoraan kouluttajaamme ja kysyä mahdollisuutta räätälöityyn koulutukseen.

Koulutuksessa käydään läpi Bio Sculpture -tuotesarja, käden anatomiaa, hygienia, oman kynnen geelivahvistus sekä erilaiset pidennystekniikat. Koulutus antaa valmiudet ymmärtää erilaisten kynsien erot ja työskennellä juuri asiakkaalle parhaiten sopivilla tuotteilla.

Noin 3 kuukauden sisällä kynsiteknikon peruskoulutuksen ensimmäisestä osiosta, tehdään jatko-opinnot sekä suoritetaan kynsiteknikon diplomi ”Certificate of Merit”. Diplomin suorittaneet kynsiteknikot saavat yhteystietonsa Bio Sculpture -nettisivuille ja voivat käyttää mainonnassaan Bio Sculpture -logoa. Lisäksi he saavat kansainvälisen jäsennumeron, joka mahdollistaa työskentelemisen myös muissa maissa.

Lisätietoja koulutuksista ja koulutuspakettien sisällöstä saat sähköpostilla info@biosculpture.fi tai marianne@biosculpture.fi.