BIO SCULPTURE -KOULUTUKSET

Bio Sculpture järjestää jatkuvasti koulutuksia. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaan kynsien geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön.

Täytä lomake tai kysy lisää koulutuksista suoraan puh: 0400 218 028 tai .

KYNSITEKNIKON PERUSKOULUTUS
-OPISKELE JUURI SINULLE PARHAITEN SOPIVASSA AIKATAULUSSA

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa. Peruskoulutuksemme on jaettu osioihin (moduuleihin), joista jokainen voi valita omiin tarpeisiinsa sopivat koulutusosiot.  Kynsiteknikon tutkinto edellyttää neljään perusmoduuliin osallistumista sekä näyttökokeen suorittamista hyväksytysti.  Tämän kaiken voi tehdä juuri omaan aikatuluun sopivasti.
Voit aloittaa koulutuksesi  myös manikyyri- ja geelilakkauskoulutuksella ja täydentää sitä myöhemmin, jos siltä tuntuu.

Lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaan kynsien geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön.

Peruskoulutuksemme kynsimuotoilijaksi on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen.

 1. Manikyyri 1 päivä*
 2. Geelaus 1 päivä
 3. Geelivahvistus 1 päivä
 4. Pidennystekniikat 2 päivää

Suosittelemme suorittamaan osiot 1, 2 ja 3 peräkkäisinä päivinä.
Kynsiteknikon näyttötyön suorittamisesta sovitaan erikseen kouluttajan kanssa.  Kaikkien näyttötyön hyväksytysti suorittaneiden ja ammattimaisesti työskentelevien kynsiteknikoiden yhteystiedot lisätäään verkkosivuillemme.  Tämän jälkeen he voivat käyttää mainonnassaan Bio Sculpture -logoa.  Lisäksi he saavat kansainvälisen jäsennumeron, joka mahdollistaa työskentelemisen myös muissa Bio Sculpture-maissa.

EVO GEELILAKKAUS

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että olet osallistunut manikyyrikoulutukseemme.*
(*jos olet kosmetologi manikyyrikoulutusta ei edellytetä)

Koulutupäivänä aikana opiskelemme sekä Bio Sculpture -tuotesarjan että Evo-geelilakkojen tuotetietoutta.
Koulutusohjelma sisältää oman kynnen ranskalaisen ja yksivärisen geelilakkauksen, poistot, korjaukset sekä huollot. Koulutuksen jälkeen pystyt tekemään kauniita ja kestäviä geelilakkauksia.

Huom! Evo -koulutuksesta saa osallistumistodistuksen, mutta ei kynsiteknikon pätevyyttä.
Geelilakkauskoulutuksen jälkeen on mahdollista täydentää osaamistaan mm. koristelukoulutuksilla ja jalkahoitokoulutuksilla tai jatkaa opiskelua aina kynsiteknikoksi asti.

KYSY LISÄÄ KOULUTUKSISTA

puh: 0400 218 028 tai .

  Katso koulutuspäivät
  Ilmoittaudu koulutuksiin

  RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

  Järjestämme kynsikoulutuksia myös sopimuksesta ja toiveiden mukaan eri paikkakunnilla.  Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että kynsikoulutukseen sopiva tila on käytettävissä ja osallistujia on vähintään 4 kpl.  Halutessasi sopia omasta kynsiteknikkokoulutuksestasi, voit olla yhteydessä suoraan kouluttajiimme.