KYNSITEKNIKON PERUSKOULUTUS

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaiden geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön.

Peruskoulutuksemme kynsimuotoilijaksi on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen.

Aloittelijat 5 päivää
Kauneudenhoitoalalla työskentelevät 4 päivää
(kosmetologit ja parturi-kampaajat)
Kynsimuotoilijat ja – teknikot 3 päivää
(todistus esitettävä)

Koulutus järjestetään kahdessa osassa, aloittelijoille 3+2 päivää, kauneudenhoitoalalla työskenteleville 2+2 päivää ja kynsimuotoilijoille 2+1 päivää. Koulutuksen lopuksi suoritetaan kynsiteknikon näyttö ja sen hyväksytysti suorittaneet saavat kynsiteknikon diplomin.

EVO2 GEELILAKKAUS 1 PÄIVÄ (kauneudenhoitoalan ammattilaiset)

Koulutuspäivien aikana käymme Evo2 by Bio Sculpture -geelilakkojen tuotetietoutta, oman kynnen ranskalaisen ja yksivärisen geelilakkauksen, poistot, korjaukset sekä huollot. Koulutuksen jälkeen pystyt tekemään kauniita ja kestäviä geelilakkauksia. Koulutus voidaan järjestää toivomanasi päivänä joko omassa salongissasi tai kouluttajasi luona.

Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen, mutta ei kynsiteknikon pätevyyttä.
Geelilakkauskoulutuksen jälkeen on mahdollista täydentää osaamistaan mm. koristelukoulutuksilla, jalkahoitokoulutuksilla,yms.

RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

Järjestämme kynsikoulutuksia myös sopimuksesta ja toiveiden mukaan eri paikkakunnilla.  Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että kynsikoulutukseen sopiva tila on käytettävissä ja osallistujia on vähintään 4 kpl.  Halutessasi sopia omasta kynsiteknikkokoulutuksestasi, voit olla yhteydessä suoraan kouluttajiimme.

KYNSITEKNIKKOKOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksessa käydään läpi Bio Sculpture -tuotesarja, käden anatomiaa, hygienia, oman kynnen yksivärinen ja ranskalainen geelivahvistus, kynsihuolto, geelinpoisto, kolme erilaista pidennystekniikkaa sekä peruskoristelutekniikat.
Kynsikoulutuksemme antaa valmiudet ymmärtää erilaisten kynsien erot ja työskennellä juuri asiakkaan kynnelle parhaiten sopivilla tuotteilla.

Noin 3 kuukauden sisällä kynsiteknikon peruskoulutuksen ensimmäisestä osiosta, tehdään jatko-opinnot sekä suoritetaan kynsiteknikon diplomi ”Certificate of Merit”. Diplomin suorittaneet kynsiteknikot saavat yhteystietonsa Bio Sculpture -nettisivuille ja voivat käyttää mainonnassaan Bio Sculpture -logoa. Lisäksi he saavat kansainvälisen jäsennumeron, joka mahdollistaa työskentelemisen myös muissa maissa.

Kysy lisää koulutuksista