Bio Sculpture Base Gel (Clear Gel)

Kirkas geeli, joka vahvistaa ja hoitaa omaa luonnollista kynttä. Geeli on hunajanomaista nestettä, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UVA- tai LED -valossa. Kynnestä tulee kovempi, mutta se säilyttää luonnollisen joustavuutensa. Kaunis luonnollinen kiilto. Käytetään luonnollisen kynnen päällä vahvistushoitona.

Bio Sculpture Sculpting Gel

Sculpting Gel on luonnollisen näköinen vahva geeli, jolla rakennetaan lisää pituutta kynteen. Vaikka se on kirkasta geeliä kestämämpi on se silti vielä joustava. Luonnollisen näköinen ”vapaan reunan” väri tekee käyttämisen helpoksi. Geelin lujuus tekee kynnen helposti viilattavaksi. Ideaalinen asiakkaille jotka pitävät luonnolisen näköisistä pidennyksistä. Sculpting geeliä voidaan käyttää myös tasoittamaan kynnen väriä vaaleiden värigeelien alla.

Bio Sculpture Soft Gel (Sealer Gel)

Soft Gel sinetöi kaikki värikäsittelyt ja ranskalaisen manikyyrin. Se on kellastumaton käytössä ja jättää geelin joustavaksi ja kiiltäväksi.

Bio Sculpture Hard Gel (S-Gel)

S-Gel on kellastumaton kristallinkirkas geeli, jota käytetään viimeistelemään ja sinetöimään kaikki geeli käsittelyt. Kirkkauden ja vahvuuden vuoksi sitä voidaan käyttää rakentamaan täydellinen kaari kynnelle kirkkaan tai ranskalaisen käsittelyn alle. 2 ekstra minuuttia kovettamisaikaa tekee superkiiltävän lopputuloksen. Geeli sinetöi värikäsittelyt ja jättää kovan ja kiiltävän pinnan. Geelin lujuus tekee sen helposti viilattavaksi ja on myös helppohoitoinen kotona. S-geeliä täytyy sekoittaa varovasti ennen jokaista käyttökertaa. S-geeli levittyy kynnelle tasaisesti, kun sitä käyttää siveltimessä kerralla enemmän.

Bio Sculpture Colour Gel (värigeelit)

Värigeeli ei ainoastaan tee kynnestä kestävää ja joustavaa vaan antaa myös kynnelle pysyvän värin joka kestää viikkoja. Erittäin laaja värivalikoima, yli 220 kaunista värivaihtoehtoa.