KYNSITEKNIKON PERUSKOULUTUS

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaan kynsien geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön. Peruskoulutuksemme kynsimuotoilijaksi on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen. Koulutuksessa käymme läpi tuotetietoutta, anatomiaa, hygienaa, geelivahvistukset, pidennystekniikat, korjaukset, geelien poistamisen, huollot, koristeluja yms.

Kouluttajamme:
Marianne Mäkinen – Maahantuoja / Pääkouluttaja (allergiakoulutettu)
Taina Lehtonen – Kouluttaja

Koulutus on jaettu kahteen osaan. Toisen osion päivämäärät sovitaan koulutuksen yhteydessä. Se pidetään yleensä 2-3 kuukauden kuluessa ensimmäisen osion suorittamisesta.

  • Aloittelijat 5 päivää (3+2 päivää)
  • Kauneudenhoitoalalla työskentelevät 4 päivää (2+2 päivää) (kosmetologit ja parturi-kampaajat)
  • Kynsimuotoilijat ja – teknikot 3 päivää (2+1 päivää) (todistus esitettävä)

Uutta! EVO2 -geelilakkauskoulutus

  • Aloittelijat 2 päivää
  • Kauneudenhoitoalan ammattilaiset 1 päivä

Oman kynnen geelivahvistus 1 päivä

Oman kynnen geelauskoulutus kosmetologeille ja jalkahoitajille. Koulutuspäivien aikana käymme Bio Sculpture -tuotesarjan tuotetietoutta, oman kynnen ranskalaisen ja yksivärisen geelivahvistuksen. Koulutuksen jälkeen pystyt tekemään kauniita ja kestäviä oman kynnen geelivahvistuksia. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Koulutuksen jälkeen on mahdollista osallistua erillisiin pidennys- ja koristelukoulutuksiin. Pidennyskoulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa kynsiteknikon näyttötyö.

Pidennyskoulutus 2 päivää

Soveltuu geelivahvistuskoulutukseen osallistuneille. Opitaan kaikki erilaiset pidennystekniikat sekä eri geelien soveltuminen erilaisille kynsille.

Manikyyri 1 päivä

Usein kysytään madollisuutta perinteiseen manikyyriin. Tämä koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia juuri sitä.

Pedikyyri ja varpaiden geelaus 1 päivä

Huolittelemalla jalat pedikyyrillä ja geelaamalla varpaan kynnet, saa aikaan kauniit ja pitkäkestoiset (jopa 3kk) siistit varpaat. Koulutus soveltuu vain Bio Sculpture -geelaus tai kynsiteknikkokoulutuksen käyneille.

Advance 3 päivää

Haluatko kehittää ammattitaitoasi? Tule mukaan Advance-koulutukseen. Kolmen päivän koulutuksen aikana hiomme ammattitaitoasi sekä tieto- että taitopuolella hurjasti eteenpäin. Käymme läpi myös manikyyrin ja pedikyyrin sekä niihin käytettävät välineet ja tuotteet. Koulutuksen lopuksi on mahdollisuus suorittaa Advance-diplomi.

Kilpailukynsikoulutus 2 päivää

Oletko kilpailuhenkinen? Haluatko kehittää ammattitaitosi huippuunsa ja alkaa valmentautumaan kohden kynsikilpailuja. Koulutuspäivien aikana käydään läpi kilpailukynsien perusteita ja harjoitellaan täydellisen kynnen tekemistä. Lisää koulutuspäiviä sovitaan tarpeen vaatiessa yhdessä.

YLEISTÄ

Opiskelijat hyväksytään koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kouluksessa on yleensä 4-10 osallistujaa eli ryhmät ovat pieniä ja opetus intensiivistä.
Järjestämme peruskoulutuksia myös sopimuksesta ja toiveiden mukaan eri paikkakunnilla. Mikäli koulutukseen sopiva tila on käytettävissä ja osallistujia on vähintään 4 kpl, voit ottaa yhteyttä suoraan kouluttajaamme ja kysyä mahdollisuutta räätälöityyn koulutukseen. Koulutuksessa käydään läpi Bio Sculpture -tuotesarja, käden anatomiaa, hygienia, oman kynnen geelivahvistus sekä erilaiset pidennystekniikat. Koulutus antaa valmiudet ymmärtää erilaisten kynsien erot ja työskennellä juuri asiakkaalle parhaiten sopivilla tuotteilla.

Noin 3 kuukauden sisällä kynsiteknikon peruskoulutuksen ensimmäisestä osiosta, tehdään jatko-opinnot sekä suoritetaan kynsiteknikon diplomi ”Certificate of Merit”. Diplomin suorittaneet kynsiteknikot saavat yhteystietonsa Bio Sculpture -nettisivuille ja voivat käyttää mainonnassaan Bio Sculpture -logoa. Lisäksi he saavat kansainvälisen jäsennumeron, joka mahdollistaa työskentelemisen myös muissa maissa.

Kysy lisää koulutuksista
Katso koulutuspäivät