BIO SCULPTURE KOULUTUKSET

Bio Sculpture kouluttaa kaikki kynsimuotoilijansa. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme koristelukoulutuksia, jalkahoito- ja varpaan kynsien geelaus -koulutuksia, kertauspäiviä sekä koulutuspäiviä uusien tuotteiden käyttöön. Peruskoulutuksemme kynsimuotoilijaksi on Bio Sculpturen kansainvälisten standardien mukainen. Koulutuksessa käymme läpi tuotetietoutta, anatomiaa sekä oikeat työskentelytekniikat.

Koulutuksemme on jaettu moduuleihin, joten voit osallistua juuri Sinua kiinnostaviin osioihin.  Voit käydä koko koulutuksen kynsiteknikoksi tai aloittaa esimerkiksi oman kynnen geelaus- tai geelilakkauskoulutuksella (molemmat edellyttävät osallistumista manikyyrikoulutukseen).  Koulutukset on  myös mahdollista maksaa joustavasti.

Evo geelilakkauskoulutus on mahdollista järjestää myös omassa salongissasi, kysy lisää!  (koskee vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia)

Kouluttajamme:
Marianne Ruusunen – Maahantuoja / Pääkouluttaja (allergiakoulutettu)
Taina Lehtonen – Kouluttaja

Koulutusosiot:

1. Manikyyri 1 päivä

Usein kysytään madollisuutta perinteiseen manikyyriin. Tämä koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia juuri sitä.
Manikyyrikoulutuksemme on tarkoitettu aloittelijoille. Tutustumme kynnen anatomiaan, käytettäviin tuotteisiin sekä manikyyrin ja kauniin lakkauksen tekemiseen. Lopputuloksena kynnet ovat huolitellut ja kädet näyttävät terveiltä.
Edellytämme manikyyrikoulutuksen suorittamista kaikilta (paitsi koulutetuilta kosmetologeilta) ennen seuraavaan moduuliin osallistumista.

2. Luonnollisen kynnen geelaus 1 päivä

Bio Sculpture geelaus ei vahingoita asiakkaan luonnollista kynttä. Geelaus tukee kynnen luonnollista kasvua ja kynnet näyttävät huolitelluilta noin 3-4 viikkoa. Biogeeli on vegaaninen. Värivaihtoehtoja runsaasti. Tämä kurssi edellyttää, että olet osallistunut Bio Sculpture manikyyrikoulutukseen.
Manikyyrikoulutusta ei edellytetä, jos olet koulutettu kosmetologi tai toisen sarjan kynsiteknikko tai -muotoilija (todistus edellytetään).

3. Luonnollisen kynnen geelivahvistus 1 päivä

Tämä koulutus antaa mahdollisuuden tehdä kestäviä geelauksia myös niille asiakkaille, joiden kynsi vaatii enemmän tukea kuin mitä pelkkä perusgeelaus antaisi. Lisäksi koulutuksessa opetetaan kynnen korjaaminen ja tukeminen silkin avulla. Tämä kurssi edellyttää, että olet osallistunut Bio Sculpture geelauskoulutukseen.

4. Pidennyskoulutus 2 päivää

Koulutuksessa opitaan erilaiset pidennystekniikat. Pidennykset mukailevat kauniisti ja luonnollisesti oman kynnen kaarta. Pystymme tekemään kauniita pidennyksiä myös kynnenpurijoille. Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että olet osallistunut Bio Sculpture geelaussekä Bio Sculpture geelivahvistus & korjaukset -koulutuksiin. Suosittelemme osallistumaan pidennyskoulutukseen noin 3-6 viikon kuluttua 3. osion suorittamisen jälkeen.
Suoritettuasi kaikki neljä peruskoulutusosiota, voit suorittaa Bio Sculpture kynsiteknikon tutkinnon (sisältää teoria- ja näyttöosuuden).

SPA-PEDIKYYRI 1 PÄIVÄ

Bio Sculpture SPA-pedikyyrillä huolitellaan jalat kevyiksi ja raikkaiksi. Kuorinnan, kosteutuksen ja hieronnan jälkeen käsittelyn voi viimeistellä joko lakkauksella tai geelauksella. Koulutuksessa käymme läpi varpaan kynsien geelauksen.
Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että olet osallistunut Bio Sculpture manikyyri- ja geelauskoulutuksiin.

EVO-GEELILAKKAUS 1 PÄIVÄ

Evo-geelilakkaus on kestävä ja helppo tapa huolitella kynnet.  Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että olet osallistunut manikyyrikoulutukseen.
Geelilakkauskoulutus voidaan myös sopimuksen mukaan järjestää omalla salongillasi, kysy lisää!

BI-OLYGEL 2 PÄIVÄÄ

Biolygeeliä on vahvistettu akryylitahnalla ja tämä yhdistelmä tarjoaa yhdessä geelin sekä akryylin parhaat ominaisuudet. Bi-olygeelilla voimme tehdä lähes akryylitasoisia pitkiä pidennyksiä. Pohjustus tehdään kuitenkin hellävaraisesti Biogeelillä tai EVO-geelilakalla, joten asiakkaan kynttä ei vahingoiteta missään työvaiheessa.
Tämä kurssi edellyttää, että olet osallistunut Bio Sculpture manikyyrikoulutukeen sekä Biogeelaus- tai Evo-geelilakkauskoulutukseen.
(Manikyyrikoulutusta ei edellytetä, jos olet koulutettu kosmetologi tai toisen sarjan kynsiteknikko tai -muotoilija.)

KORISTELU 4h

Järjestämme erilaisia koristelukoulutuksia.

ILMOITTAUTUMINEN

COVID-19  -tilanteesta johtuen voimme sopimuksen mukaan kouluttaa myös vain yhden opiskelijan kerrallaan.
Voit myös halutessasi kysyä mahdollisuutta Evo geelilakkauskoulutukseen omassa salongissasi (koskee vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia).
Kysy lisää!

Opiskelijat hyväksytään koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kouluksessa on yleensä 4-8 osallistujaa eli ryhmät ovat pieniä ja opetus intensiivistä.  Koulutukseen ilmoittautuminen päättyy yleensä noin 2-3 viikkoa ennen koulutuspäivää.
Lunastaessasi kynsiteknikon peruskoulutuksen kaikki osiot samalla kertaa, saat tuntuvan lisäalennuksen.

Ilmoittaudu koulutuksiin
Kysy lisää koulutuksista
Katso koulutuspäivät