Cuticle Oil 5ml/10ml

Kynsinauhaöljy, joka hoitaa tehokkaasti kuivia kynsiä ja kynsinauhoja.
Salonkikäytössä: Hierotaan kynsinauhoille geeli-käsittelyn jälkeen
Kotikäytössä: Hierotaan kynsinauhoille päivittäin.

Executive Base 5ml/10ml

Ravitseva aluslakka, joka levitetään luonnolliselle kynnelle vahvistamaan sitä. Executive Base sitoo kynnen keratiinin yhteen ja tekee kynnestä vahvan ja kestävän. Executive Basen sisältämät vitamiinit, kivennäis- ja valkuaisaineet pitävät kynnen joustavana ja ehkäisevät sen haurastumista.

Nail & Cuticle Conditioner 12ml

Maitomainen, roosan värinen lakka, jossa sinisiä jojoba-öljyn hiukkasia. Lakka sisältää myös Tea Tree-öljyä, laventeli-uutetta sekä muita vaikuttavia ainesosia rakeen muodossa. Hierotaan kynsiin geelipoiston jälkeen. Lämpö ja hieronta rikkovat rakeen ja vapauttaa hoitavat ainesosat kynteen.

Lavender Base 10ml

Lavender Base on Executive Basen sisartuote. Sisältää runsaasti laventeliöljyä tuoden kosteutta ja hoitavia ominaisuuksia kuiville ja lohkeileville kynsille. Voidaan käyttää ohuena kerroksena kynsilakan alla, tai kahteen kertaan lakattuna antamaan hiukan sävyä kynsiin. Ihanteellinen tuote aroille/kipeille kynsille. Älä käytä geelihoidon yhteydessä!

Vitamin Dose 10ml

Helpostihaihtuva, kirkas kurkun tuoksuinen, vitamiinirikas roll-on tuote. Uudistaa, kosteuttaa ja vahvistaa kynsipatjan solukkoa.Levitä tuote kynnelle ja kynsinauhoille. Kynsisolut stimuloituvat ottamaan vitamiinit vastaan.Anna haihtua kynneltä ja jatka manikyyrillä tai geelikäsittelyllä. Erinomainen tuote kotikäyttöön.

Cuticle Cream 20g

Elvyttävä voide jossa runsaasti collageeni- ja aminohappoja. Parantaa, pehmentää ja kosteuttaa kynsinauhat ja ihon kynnen ympärillä. Tuote kosteuttaa myös kuivat ja lohkeilevat kynnet. Estää myös kynsien ja kynsinauhan lohkeilun.

Hand Cream (100 & 500 ml)

Pitkälle kehitetty käsivoide, sisältää allantoiinia. Kosteuttaa ja uusii ihosolua. Voiteen sisältämä UV-suoja estää ennenaikaisen vanhenemisen iholla.

Kynsilakat 10ml

Lakka levittyy helposti ja peittää hyvin (usein tämä tulkitaan väärin siten, että lakkaa pitäisi olla paksu kerros). Kynsilakkojen värit sopivat geelien väreihin.

Top Coat 5ml/10ml

Kirkas lakka. Käytetään lopuksi suojaamaan geelikynttä. Asiakas käyttää lakkaa kotihoidossa, kaksi kerrosta naarmuuntuneelle geelikynnelle saa kynnen taas kiiltämään. Clear Coat on erittäin kiiltävä ja myös kuivuu nopeasti.