Moikka!

Olen Mari, sky- kosmetologi, vaimo ja kahden ihanan lapsen äiti ja syyskuusta 2018 alkaen myös Kauneushoitola MaRin omistaja Valkeakoskella. Kosmetologiksi valmistuin noin viitisen vuotta sitten ja sain työtä alalta heti valmistumiseni jälkeen.

Valkeakosken Valtakadun varrella on sijainnut pieni liiketila ja kauneushoitola parin vuosikymmenen ajan. Tuon hoitolan söpöisyyttä hiljaa haaveilin, unien siivillä silittelin ja sisustin – piirsin haaveeni tarkkojen raamien sisään. Kun viime vuoden kesäloma teki tuloaan, oli hetki astua uuteen. Sain yllättäen postia jossa kysyttiin, haluaisinko jatkaa tuon kauneushoitolan toimintaa ja näin yrittäjän tieni alkoi. Hoitolani on valoisan rauhallinen ja sievä kokonaisuus pääkadun katutasossa, johon on esteetön kulku ja jonka edestä löytyy kadunvarsipaikoitus.

Olin miettinyt jo vuosia aikaisemmin tarkasti ammattikosmetiikan tuotesarjat joilla haluaisin tehdä töitä. Ensi kosketus Bio Sculpturen Evo2 lakkauksiin syntyi somen äärellä, kun ihastelin Bio Sculpture- sarjan korunkauniita mainoskuvia ja niiden herkkyyttä. Kuvat viestivät minulle naisellisuutta ja tyylikkyyttä – hipaisua siitä, mitä haluaisin ehdottomasti kauniille asiakkailleni tarjota. Sarjan turvallisuus ja myrkyttömyys sekä ajatus että geelilakkauksen alla hauraampikin kynsi saa hengittää, vahvistua ja pysyä terveenä sinetöi valintani. Evo 2 geelilakkaus on ollut hyvä valinta. Runsas värivalikoima, kesto sekä erityisesti geelilakkauksen hellyys luonnonkynnelle on saanut kiitosta.

Tulevaisuuden näen valoisana ja mahdollisuuksia täynnä. Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto jota parhaillaan suoritan, tuo hoitovalikoimaani uutta vuoden 2019 aikana.  Ihonhoidon tulokset, joita yhteistyöllä asiakkaideni kanssa saamme aikaan sekä asiakkaiden palaute ovat työn suola, joka syventää rakkauttani alaa kohtaan ja motivoi kehittämään ammattitaitoa jatkuvasti.

Minulle on tärkeää tarjota jokaiselle asiakkaalleni mahdollisimman laadukasta palvelua ja ihonhoitoa. Tärkeänä osana hoitolan tunnelmaa on, että asiakas pääsee hetkeksi irti arjen kiireestä ja saa nauttia hiljaisuuden ja rauhallisuuden ilmapiiristä, ihonhoidon tuloksellisuutta unohtamatta. Hoitolani sivut löytyvät osoitteesta: www.kauneushoitolamari.fi

Iloa ja Valoa vuoteen 2019 t. Mari