Hei, olen Sari Mendez ja toimin meikkaajana sekä Bio Sculpture kynsiteknikkona Seinäjoella.
Asuin lähes 10 vuotta Meksikossa, jossa minua ympäröi kauneuden ja värien kulttuuri. Meksikolaiset naiset rakastavat pukeutua naisellisesti ja pitää huolta ulkonäöstään. Monet käyvät kauneussalongissa joka kuukausi laitattamassa hiuksiaan, kynsiään ja meikattavana.  Meksikossa asuessani rakastuin tapaan pitää huolta ulkonäöstä. Kouluttauduinkin meikkaajaksi Meksikossa kolme vuotta sitten.  
Rakastan meikkaamista, koska saan tuoda esiin asiakkaitteni parhaita piirteitä ja lähtiessään he tuntevat olonsa upeaksi. Minusta on ihanaa myös tutustua asiakkaisiini ja jakaa elämää heidän kanssaan. 
Meilläpäin ei ole lehtikuvauksia yms. joten meikkaajan työt rajoittuvat pitkälti viikonloppuihin ja juhlakausiin. Lähdin etsimään jotain kauneusalan hoitomuotoa, jota voisin tehdä meikkauksen lisäksi. Minulla on paljon allergioita joten parturi- ja kosmetologikoulut eivät olleet mahdollisia. Etsin monia vaihtoehtoja kunnes satuin Bio Sculpture:in sivuille. Aloin tutustumaan sarjaan ja vakuutuin siitä, että tämä voisi olla jotain, jossa saisin jatkaa taiteilemista ja kauniiden asioiden esiin tuomista ja joka ei olisi rasitteena allergioilleni. Kävin koulutuksen ja olen ollut sen jälkeen koukussa kynsien tekoon. 
Eniten minua innostaa kynsien teossa juuri mahdollisuus luoda koristeluja ja tehdä uniikkeja, kauniita kynsiä ja samalla pitää asiakkani kynsistä huolta.
Jos sinäkin tahdot kauniit, huolitellun näköiset kynnet niin tervetuloa kokeilemaan ihania Bio Sculpture kynsiä.
Töitäni ja yhteystiedot löytyvät instagram sivuiltani @sarimendezmua 
ja nettisivuiltani www.sarimendez.com
Ihanaa viikkoa kaikille
Terveisin: Sari
Kuva: Samu Lehtinen