Hei,

Olen ollut kauneudenhoitoalalla 15 vuotta ja olen meikkaaja-maskeeraaja, SKY-kosmetologi, ripsimuotoilija ja sokerointikouluttaja (Lapinniemen Helmi). Bio Sculpture -kynsiä olen tehnyt 12 vuotta ja teen niitä eniten työssäni. Rakastan tehdä erikoisia kynsiä.

Omistan kauneushoitola Blushingtonin Helsingin Etu-Töölössä Runeberginkatu 35:ssä. Tiimiini kuuluu myös SKY-kosmetologit Enni ja Jasmin (Jasmin aloitteli juuri myös tekemään Bio Sculpture -kynsiä). Liikkeessä tehdään kattavasti erilaisia hoitoja (esim. ripsipidennyksiä, Yumi lashes kestotaivutuksia, kasvohoitoja (Environ ja Anumati Naturals), jalkahoitoja ja sokerointeja.) Meillä kouluttaudutaan ahkerasti lisää ja olemme valinneet tuotteemme huolellisesti ja monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Blushingtonissa voit rauhoittua rennossa tunnelmassa.

Etsin pitkään kynsisarjaa joka olisi mahdollisimman hajuton oman hajusteyliherkkyyden takia. Bio Sculpture oli vastaus etsimääni tuotesarjaan ja se on sopinut täydellisesti omiin kriteereihini, myös tekovaiheessa tulevan vähäisen viilauspölyn vuoksi. Myös laaja värivalikoima teki vaikutuksen.

Olen määrätietoinen ja haluan olla ajan hermoilla asiakkaita varten. Siksi kouluttaudun ahkerasti ja etsin lisää tietoa kauneuteen liittyvistä trendeistä muualta maailmasta. Tärkeintä sarjoissa on turvallisuus ja tulokset.

Haaveilen leppoisista päivistä Lapissa missä minun sydämen koti on.

Voit tutustua hoitolaani osoitteessa:

http://www.blushington.fi,

https://www.instagram.com/blushington_fi/

https://www.facebook.com/blushington.fi/

Terveisin,

Sini Länsman