Hei!
Olen Teresa, kohta seitsemän vuotta kauneudenhoitoalalla toiminut SKY-erikoiskosmetologi.

Aloin yrittäjäksi tammikuussa 2019, jolloin perustin pienen ja viehättävän kauneushuoneen Helsingin Kallioon – Söndagin. Haaveenani oli jo pitkään ollut siirtyä yrittäjäksi, ja sopivan tilan löydyttyä ryhdyin sen kummemmin epäröimättä tuumasta toimeen.

Yrittäjyydessä on tietenkin hienoa se, että pystyn valitsemaan asiakkailleni käyttöön vain itse testaamani ja parhaimmaksi kokemani tuotteet. Kun syksyllä 2018 aloin suunnittelemaan hoitolaani, halusin ehdottomasti ottaa BioSculpturen omaan valikoimaani.

Löysin tuotesarjan alun perin sosiaalisen median kautta. Vaikutuin erityisesti Evo2:en lähes tuoksuttomuudesta, pölyttömyydestä ja vegaanisuudesta – ja tietysti upeasta lopputuloksesta. Kauniit ja viikkotolkulla siistinä kestävät kynnet pitävät sekä minut että asiakkaani erittäin tyytyväisinä.

 

Söndag – lepopäivä – luo mieleeni positiivisia ajatuksia. Minulle se tarkoittaa kiireiden unohtamista, omaa aikaa ja lepoa. Samaa tunnelmaa haluan myös välittää asiakkailleni, kun he astuvat sisään hoitolaani. Minulle on tärkeää saada asiakkaani viihtymään ja tuntemaan olonsa kotoisaksi kaikkien hoitojen aikana.

Minulle kauneudenhoito tarkoittaa kokonaisvaltaista itsestään huolehtimista, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Pyrin aina tarjoamaan asiakkailleni yksilöllistä ja laadukasta palvelua – sekä suomeksi että ruotsiksi. Palkitsevinta työssäni on, kun asiakas palaa kauneushoitolaani takaisin uutta hoitoa varten. Silloin tiedän, että asiakas on tuntenut itsensä käynnin jälkeen virkistyneeksi ja kauniiksi. Tämän fiiliksen saavuttamiseen aion jatkossakin panostaa kaikin voimin!

Kauneushuone Söndagin löydät:

sondag.fi
Facebook: Kauneushuone Söndag
Instagram: @kauneushuonesondag

Tervetuloa! Välkommen!
– Teresa