Keväinen aurinko toi tullessaan Bio Sculpture -valikoimaamme uudet Ethos -tuotteet.  Ethos on tarkoitettu luonnollisen kynnen vahvistamiseen ja hoitamiseen.  Se sopii niin salonki- kuin kotikäyttöönkin.  Vegaaniset tuotteet on pakattu kauniisiin, kierrätettävästä materiaalista valmistettuihin, lasipulloihin ja manteliöljyn, kiwikuorinnan ja viitaminiseerumin pipettiannostelija mahdollistaa todella hygieenisen työskentelyn.

Näillä tuotteilla toteutat hemmottelevan manikyyrin ja geelauksen tai geelilakkauksen yhteydessä käytettynä ne hoitavat ja ravitsevat luonnollista kynttä myös käsittelyn jälkeen.  Tuotteita voi ostaa omalta Bio Sculpture- tai Evo-ammattilaiseltasi tai verkkokaupastamme.

KIWI SCRUB 12ML
Kiwi-kuorinta sisältää kiwiöljyä, joka yhdistettynä passionhedelmän siemenjauheeseen kuorii tehokkaasti, kosteuttaa, sekä pehmentää kynsinauhojen kovettumia. Lisäksi kuorinta sisältää C- ja E-vitamiinia, ginsengin juuriuutetta, auringonkukka- ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat kynttä.
Helppo ja hygieeninen käyttää.

ALMOND OIL 12ML
Sopii kaikille kynsityypeille kynsilakan- tai geelinpoistamisen jälkeen virkistämään ja kosteuttamaan kynttä. Ethos manteliöljy sopii erinomaisesti kuivien kynsinauhojen hoitamiseen.
Öljyä voidaan käyttää myös geelinpoiston aikana parantamaan kynnen kuntoa.
Sisältää manteli-, jojoba- ja avocadoöljyjä sekä e-vitamiiniöljyä, jotka kosteuttavat kynsiä ja pitävät kynsinauhat pehmeinä. Helppo ja hygieeninen käyttää.

VITAMIN DOSE 12ML
Ethos vitamiiniseerumi sopii kaikille kynsityypeille!
Levitetään kynnelle virkistämään, elvyttämään ja kosteuttamaan kynttä. Ginsengin juuriuute sekä muut B-ryhmän vitamiinit vahvistavat kynnen keratiinikoostumusta sekä solujen uudistumista. Helppo ja hygieeninen käyttää.

VOLCANIC BASE 12ML
Vulkaanisista kivistä valmistettu uute auttaa kovettamaan kynttä.
Hoitolakka sisältää runsaasti pistaasiöljyä, joka vahvistaa luonnollista kynttä ja lisää kynnen tervettä joustavuutta. Sopii erityisesti pehmeille kynsille, jotka ovat heikot, liuskottuvat ja lohkeilevat helposti.
Voidaan käyttää luonnollisella kynnellä sellaisenaan tai kynsilakan alla. Ohut noin siveltimen levyinen kerros voidaan levittää ennen geelikäsittelyä.

OXYCOAT 12ML
Ethos OxyCoat on kosteuttava ja antioksidantteja sisältävä hoitava aluslakka.
Lakka suojaa tervettä kynttä, edesauttaa kynnen solujen uudistumista, sekä samalla elvyttää kynttä, pitäen sen terveenä.
Kostealle kynnelle suositellaan käyttämään OxyCoat -kerros pohjalle ja päälle kerros Top Coatia. Näin saadaan hengittävä lopputulos. Ohut siveltimen levyinen kerros voidaan käyttää kynnelle myös ennen geelausta.

SEAWEED CALMCIUM BASE 12ML
Lisää kovan, kuivan ja liuskottuvan kynnen joustavuutta.
Punaisen alga-merilevän uute yhdistettynä magnesiumin ja sinkin kanssa parantaa kynnen keratiinikoostumusta. Tämä tekee kynnestä joustavamman ja hyväkuntoisemman.
Hoitolakan Silica ja Mica tasoittavat kynnen pinnan epätasaisuudet kauniisti. Luonnolliselle kynnelle 1-2 kerrosta tai vaihtoehtoisesti yksi kerros tasoittamaan ja hoitamaan kynnen pintaa ennen värillisen kynsilakan levittämistä. Ohut kerros noin siveltimen leveydeltä voidaan levittää myös ennen geelikerrosta.

LAVENDER BASE 12ML
Kauniin vaaleanpunertava hoitolakka sisältää huolellisesti valittuja öljyjä, jotka hoitavat ja uudistavat kynttä. Rosmariinin lehtiuute ravitsee heikkoja ja vahingoittuneita kynsiä.
Voidaan käyttää hoitamaan omaa kynttä kynsilakan alla ja myös suosittuna Lavender Base -hoitona vahingoittuneille kynsille. Ohut noin siveltimen levyinen kerros voidaan levittää kynnelle ennen geelikäsittelyä.

MIRROR TOP COAT 12ML
Mirror Top Coat on kauniin pehmeä ja silkkinen päällyslakka, joka on hyvin kestävä ja korkeakiiltoinen. Mirror Top Coat ei naarmutu ja väri säilyy täydellisenä pitkään.