Sanotaan, että ”uusi vuosi ja uudet kujeet”.  Olkoon tämä blogi meidän kujeemme.  Jo pitkään olen suunnittellut Bio Sculpture
-blogin kirjoittamista, koska on paljon upeita juttuja ja asioita, jotka haluan kanssanne jakaa.  Ennenkaikkea haluan tänä vuonna esitellä Bio Sculpture- ja Evo- ammattilaisiamme ympäri Suomen.

Bio Sculpture täytti viime vuonna 30 vuotta ja sitä juhlistettiin monella eri tavalla.  Osa uutuuksista selviää meille vasta alkaneen vuoden aikana.  Sen voimme kuitenkin luvata, että paljon hienoja uutuuksia ja mielenkiintoisia koulutuksia on tämän vuoden aikana luvassa.  Bio Sculpturen logo on jo uudistunut ja hiljalleen uusi logomme alkaa näkyä yhä useammassa paikassa.  Kaunis ja tyylikäs logo sopii hienosti tähän päivään.

Joku ehkä huomasikin, että logosta on pudonnut gel-sana pois kokonaan.  Nykyisin Bio Sculpture on siis vain yksinkertaisesti Bio Sculpture ja tuon nimen alla ovat kaksi erillistä tuoteryhmää eli biogeeli ja evo2.  Tuoteryhmät täydentyvät tämän vuoden aikana ja mielenkiinnolla odotankin, että pääsen uutuuksista enemmän kertomaan.

Hyvää ja onnekasta alkanutta vuotta!

Marianne / Bio Sculpture Finland